Com organitzar un armari petit

Els armaris i jo mai havíem estat massa ben avinguts. Sempre m'ha costat molt trobar una manera d'organitzar-los que es pogués mantenir fàcilment en el temps.

Després de donar-hi moltes voltes, he trobat una solució que ens ha millorat radicalment l'organització de l'interior dels nostres armaris.

Com organitzar un petit armari

Els armaris habitualment venen amb alguna postada i poc més. En el petit armari dels nens, finalment vaig trobar la possibilitat d'afegir mòduls addicionals de tipus calaixera adaptats a les dimensions que ens convenien. En la part superior del mòdul vaig deixar la postada que venia directament amb l'armari a fi que no ens caiguin peces en el petit espai excedent en el nostre cas.

Aquest mòdul que observeu en la fotografia, ens ha estat molt útil i més que res molt pràctic.

La mida de la calaixera ens és molt bona, i ens permet una molt millor organització de la roba en el seu interior.

Addicionalment, en el calaix superior hem pogut fer ús de separadors per a poder organitzar la roba interior, quedant tot molt més fàcil de localitzar en l'interior del calaix.

Un altre exemple d'ús real (hi ha vàries opcions de color per al mòdul, i el seu acabat és força bo, i no requereix montatge):

Com organitzar l'armari

Altres opcions que ens han permès millorar en funcionalitat el nostre petit armari, han consistit en afegir una llum amb sensor en cada secció de l'armari de tal forma que s'encen automàticament en obrir-lo. 

Si ens arriba poca llum a l'interior del nostre l'armari és una opció que ens permet millorar molt la visibilitat en la localització de la roba, i molt ràpida d'aplicar perquè no requereix instal·lació elèctrica. El seu montatge és còmode i molt simple: s'instal·la amb una cinta autoadhesiva i permet recarregar la bateria del led periòricament amb un carregador habitual de mòvil (i dura força cada recàrrega).

També podem instal·lar un mirall extraïble. La seva instal·lació és molt senzilla, pren molt poc espai de l'armari i permet afegir un mirall en l'habitació sense ocupar una de les parets. 

A continació us annexem un enllaç per a consultar un altre tipus de distribució per a armaris més grans basada en l'armari PAX d'IKEA. Armari gran : armaris IKEA PAX

Si us falten idees per a organitzar les sabates, us annexem un exemple d' armari sabater que us podrà ajudar.

Una altra opció que us podrà ser d'utilitat en algun racó en especial de la vostra llar pot ser construir les vostres safates extraïbles.

En el cas de postades, us adjuntem un exemple molt interessant que us pot permetre inclús afegir la vostra biblioteca a casa.

Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Idees per aprofitar l'espai sota escales