L'armari sabater més pràctic. Sabaters IKEA

Un problema que teníem a casa era on punyetes podíem encabir les sabates de tots. Les dels nens... fàcil, però les de talla 45 d'adult sempre ens eren més problemàtiques, no trobàvem un armari sabater que ens fos pràctic.

En aquest article us presentarem dos models d' armari sabater que hem provat a casa nostra, un d'obert, i els sabaters IKEA Trones.

Armari sabater

La solució al nostre problema va venir de la mà del descobriment de la meva afició al bricolatge (sí, aquell va ser el primer dia que vaig agafar una broca i des de llavors he fet maravelles 😏). Un armari sabater genial en qualitat preu i versatilitat ens va possibilitar el nostre primer projecte casolà. 
Aquest armari sabater té l'avantatge que permet emmagatzemar de manera molt còmoda sabates tant de talles grans com de talles petites. En quedar les sabates lleugerament inclinades, amb molt menys espai ens permet l'emmagatzematge de moltes sabates. A més, amb el color blanc, queda força discret, és un element que a casa nostra ens ha estat molt útil i súper pràctic, a casa ens va molt bé.

I així queda en ús real, en aquesta imatge esteu observant ús real amb sabates de talla 46, i alhora en talles 30, tot un repte!!! sí, existeix una solució per totes les sabates alhora, sense desaprofitar gens d'espai en cas de talles petites, ni tampoc suposa la necessitat de reservar un gran espai en el cas de les talles grans, com podeu observar, és una opció molt versàtil i de gran utilitat a casa, n'estem molt contents:

Armari sabater


Per complementar l'estructura, com observareu, en la part superior hem afegit una postada de punta a punta de l'estança amb uns bons suports que ens serveix per a l'emmagatzematge de bosses de mà i d'altres complements, així com una farmaciola per acabar d'aprofitar l'espai disponible.

Sabaters IKEA


En el cas que esteu pensant en afegir un armari sabater a casa en un punt més visible, on no us sigui viable aquesta opció, una altra alternativa de sabater molt útil i pràctica, i en aquest cas tancada, és el sabater IKEA Trones.
Aquests sabaters IKEA tenen una mida força adequada i són també molt pràctics, i una bona opció a nivell de qualitat preu. 

Sabater IKEA


Si us interessa veure altres idees per organitzar el vostre armari, aquí teniu un exemple de distribució en base a l' armari gran : armaris IKEA PAX, i aquí una mostra per a optimitzar l'organització d'un armari petit
Si busqueu idees útils d'emmagatzematge sota escales, així com els passos per a elaborar unes safates extraïbles per aprofitar un racó sota escales baix.
En aquesta pàgina trobareu un recull d'idees d'emmagatzematge que us poden ser d'utilitat per guanyar espai a casa vostra, on podeu ubicar també el vostre armari sabater o els mòduls sabaters IKEA.


Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Idees per aprofitar l'espai sota escales