Mobles de safareig útils i pràctics

Una de les estances més estratègiques de la llar és on tenim la rentadora. Una bona organització de la zona de bugada pot ser clau per la nostra comoditat a casa perquè ens hi passem moltes hores al cap de l'any😒. No ens cal una gran habitació, la mida sempre ajuda, però no és un factor determinant si l'organitzem adequadament.

A continuació us adjuntaré algunes idees provades a casa nostra.

Amb un moble de mida estàndard clavat en aquest cas amb ajuda d'un fuster vam poder disposar d'aquesta meravella:

Mobles de safareig

Normalment, tot el material del blog és fet per nosaltres mateixos, però en aquest cas vam optar per contactar amb un professional perquè ens recomanés un moble el màxim d'estàndard que ens hi quedés bé (en aquest projecte teníem molts números que els estalvis es mengessin les estovalles 😜).

Aquesta organització que observeu, aprofitant la part superior amb una gran zona d'armaris, ens ha estat súper útil per a l'emmagatzematge a casa, i com veureu a continuació, hem repetit.

Un altre exemple de distribució amb la mateixa filosofia, és la què tenim actualment:

Mobles de safareig

👉Part superior de l'habitació de bugada: zona d'emmagatzematge àmplia amb armaris. Com us comentem, és una distribució útil i pràctica.

👉Zona de safareig, formada per una pica i la corresponent aixeta.

👉Zona de treball de marbre o similar per plegar la roba. És estratègic ubicar aquest marbre a una alçada convenient per nosaltres, a fi que poguem treballar de manera molt més còmoda. Recomano també ubicar la pica en un extrem, per poder disposar d'una zona de treball àmplia per a plegar la roba.

👉En la part inferior esquerra de la zona de treball hem incorporat una postada on tenim lleixiu i altres productes de neteja. A sota, a terra, hi tenim cubell, etc per acabar d'aprofitar l'espai.

👉Cistella de planxa (nosaltres en particular endrecem les peces allí fins tenir un cert volum per a planxa). Aquí més endavant hi afegiré una petita postada per fer una distribució similar a la què teníem en la foto anterior i guanyar una mica més de superfície de treball.

👉En aquest cas, he incorporat també dues zones de penjat de roba interior a casa que ens és molt pràctica, amb uns estenedors plegables blancs molt útils.

👉Al terra en l'extrem contrari a la porta ubiquem el cistell de roba bruta, de manera que ens sigui ben accessible a fi que els nens ens hi deixin la roba bruta abans d'entrar a la dutxa. Ens ha anat molt bé a nosaltres aquesta ubicació perquè de moment així ho van fent.

👉Darrera la porta, encara hi tenim una planxa i una zona d'emmagatzematge d'escombres.

👉Finalment, en la paret vaig afegir algun element decoratiu 😄 per a donar-hi un petit toc més alegre.


Us adjunto altres idees per a organitzar espais com ara l'organització d'un  armari petitd'un armari gran : armari IKEA PAX o d'un  armari sabater molt útil.


Subscribe in a reader

Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Manualitats puntes de coixí