Estenedors de roba. Idees útils i pràctiques.

Reconeguem-ho, les típiques sisí plegables són força pràctiques i versàtils. En el nostre cas però en un moment determinat buscàvem una alternativa per un espai petit on una sisí no ens era la solució més pràctica perquè ens impedia l'accés a la resta de l'espai on ens convenia ubicar-la. 

En base a aquesta premisa vam descobrir altres tipus d'estenedors de roba menys freqüentment utilitzats i que poden ser inclús més útils i pràctics i molt més adaptades a les nostres necessitats particulars.

En el nostre cas, hem trobat unes quantes alternatives que ens han semblat particularment interessants. 

Estenedors de roba

👉El nostre primer descobriment, que ens va ser súper interessant i més que res molt pràctic, són els estenedors plegables blancs d'aquest tipus, i que ens serveixen tant en el cas d'estendre roba en exteriors, com en el cas d'estendre en interiors.

Ideas tendederos

Sempre  mantenim plegats aquests estenedors mentre no els utilitzem, i el seu plegat és molt simple. Aquests estenedors de roba tenen també l'avantatge que plegats ocupen molt poc espai, són molt discrets, i en els moments on ens convé utilitzar-los, permeten força quantitat de peces (aquest model en particular permet fins a 5 fileres de roba). Només convé tenir cura ubicar l'estenedor en una alçada que ens sigui ben còmoda per penjar les peces de roba, convé corroborar-ho bé abans de procedir a muntar-lo.

👉Una segona alternativa que hem provat i que ens ha sigut especialment també molt útil i pràctica, en el nostre cas per a penjar llençols i peces més grans és aquest model d'estenedor.

Com en el cas anterior, aquest model és una opció molt pràctica tant per a estendre roba en interiors, com per a estendre en exterior.

👉Per a casos puntuals, una alternativa que hem provat són els estenedors per sobre de radiador, els quals solen servir també per a balcó.

Aquestes opcions tenen l'avantatge que també són desmontables, però després de provar-los i comparar-los, al meu parer em semblen més pràctics els estenedors de tipus sisí si disposem d'espai suficient.

👉Estenedors de tipus paraigües, és una altra alternativa que en funció de l'espai on ens convingui penjar la roba, ens pot resultar d'interès evaluar-la (en el nostre cas, vam tenir en compte l'alternativa però per l'ús que ens convenia a nosaltres ens vam decantar per les opcions anteriors.

Us mostrem a continuació un enllaç a un article amb idees per organitzar habitacions o zones de bugada petites amb idees útils.

Si voleu veure altres idees per a organitzar espais com ara l'organització d'un  armari petit,  d'un armari gran o d'un armari sabater molt útil.


Subscribe in a reader


Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Manualitats puntes de coixí