Decora casa teva amb els teus vinils.

El vinil és un material molt versàtil que ens permet múltiples usos i dissenys. Ens permetrà tant realitzar un reciclatge d'un element (per exemple, una porta d'un armari deteriorada) com també donar un toc especial a un determinat punt de la nostra llar.

A continuació us adjuntaré algunes idees de decoració en base a l'ús de vinils.

Vinils per portes, Vinilos para puertas

👉Una primera tipologia de vinil que ens pot resultar d'interès per a donar un toc de color a algun racó són els vinils especials per a portes.

👉Una segona opció que ens pot servir alhora com a quadern de viatge, seria un vinil en format mapamundi. 

Vinil mapamundi

Si voleu un mapamundi amb un disseny atractiu que us permeti marcar els llocs que heu visitat, us recomano aquest.
Aquest model és de tipus vinil adhesiu amb una base transparent que s'integra perfectament amb el fons de la paret on l'ubiquem, té un disseny molt elegant.

👉 Aquest vinil mirall per exemple ens va permetre a un cost molt baix una personalització de l'habitació discreta i que combina molt fàcilment amb la resta d'elements , i li va agradar molt a la nostra filla 😉. 
Vinil vintage

👉Un altre tipus de vinils que queda molt espectacular són els de tipus 3D. Hi ha un model que és especialment impactant muntat.

3d vinil, vinilos infantiles, vinilo para adolescentes

👉Altres possibles idees de decoració amb vinils més subtils poden consistir en un petit toc divertit en l'estança, com ara una petita decoració per a una paret o en el propi sòcol:

Vinil per a sòcol


👉 Fins a un disseny més trencador, amb vinils específics per al terra que impacten també molt:

3d vinil, vinilos infantiles, vinilo para adolescentes

A banda d'aquestes possibilitats que hem provat a casa nostra, en l'àmbit de vinils hi ha molts altres dissenys molt interessants. Entre aquests dissenys destacaria:
👉 Paisatges (sorra, mar, o altres elements naturals), que poden donar un toc molt especial a la nostra llar.
👉 Vinils de tipus fotomural que juguen en especial amb la perspectiva, i amb  la profunditat. Visualment ens poden servir per fer una sensació més gran en la habitació on l'ubiquem, és una alternativa molt interessant perquè al final el nostre cervell percep en el cas de jugar amb la profunditat una major sensació d'espai.
👉 Vinils que imiten elements arquitectònics (columnes, finestres)... també queden especialment espectaculars.
👉 Els vinils athesius amb marcs ens permeten personalització amb les nostres fotos de casa
👉 Moltes empreses ofereixen la possibilitat inclús d'imprimir els nostres propis vinils personalitzats. Aquesta opció ens pot resultat interessant si ens interessa un disseny molt especial com ara un perfil en traç d'un lloc emblemàtic per nosaltres per posar un exemple, o una fotografia que sigui molt especial per nosaltres.

Una altra opció és decorar casa vostra amb els vostres viatges, o bé elaborar manualitats per a personalitzar la vostra habitació com ara un marc de fotos, o bé com fer un atrapasomnis manualitat, una làmpada de peu o bé altres elements decoratius.
Podeu consultar també altres idees per a decorar habitacions juvenils petites .



Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Manualitats puntes de coixí