Decoració habitacions juvenils petites

A continuació us adjuntaré algunes idees de decoració per a habitacions juvenils petites provades a casa nostra. Aquestes idees, amb uns altres motius decoratius, poden servir també per a habitacions infantils.

Idees de decoració per habitacions juvenils petites


Idees de decoració per habitacions juvenils petites

Si voleu un mapamundi amb un disseny atractiu que us permeti marcar els llocs que van visitant els vostres fills i que permetin alhora aprendre una mica de geografia de manera indirecta, us recomano aquest.
Aquest model és de tipus vinil adhesiu amb una base transparent que s'integra perfectament amb el fons de la paret on l'ubiquem, i té la gràcia que permet marcar els punts que heu pogut visitar i acabar-lo de personalitzar.

Una altra alternativa que queda també molt xula per a una habitació juvenil petita és la combinació d'un mapamundi de suro amb la impressió de petites fotografies de l'estada. Per exemple:

Mapamundi amb fotos

En la decoració de les habitacions juvenils petites, un altre element que té èxit segur entre els nens/adolescents (inclosoent els adults 😉) són els leds. En destacaria dues tipologies:
👉Leds decoratius que permeten subjectar fotografies, com els de la primera de les fotos (exemple d'ús real). Queden molt bé i agraden molt perquè permeten també personalització de l'habitació, com el de la foto de l'exemple.
👉Leds tàctils per a col·locació en paret. Els agraden molt, proporcionen força llum, per a lectura, o per llevar-se (es localitza fàcilment, i si no es disposa d'interruptor prop del llit és la solució ideal). I pot proporcionar un toc inclús de color a l'habitació si escollim combinar models de Touch leds blancs i en color. La distribució de les llums és totalment configurable en funció de les nostres necessitats:

Touch leds en ús real

👉Vinils decoratius. Aquí tenim infinitat de possibilitats de personalització a preus raonables. Us adjuntem un parell d'exemples, en funció dels gustos.
Aquest vinil mirall per exemple ens va permetre a un cost molt baix una personalització de l'habitació discret i que combina molt fàcilment amb la resta d'elements , i li va agradar molt 😉. Els miralls a més engrandeixen visualment els ambients.
Vinil tipus mirall

Un altre tipus de vinils que queda molt espectacular en les habitacions juvenils petites són els de tipus 3D, i també incrementen la sensació d'espai. Hi ha un model que és especialment impactant muntat (en el nostre cas amb globus aerostàtics, però hi ha nombrosos dissenys de tipus 3D molt interessants amb altres elements).

Vinil 3D paret

Altres possibles idees per a habitacions juvenils, poden anar des d'un petit toc divertit en l'estança, com ara una petita decoració per a una paret o en el propi sòcol:

Vinil sòcol


Fins a un disseny més trencador, com ara vinils especials per a portes:
Vinil especial per portes

Altres opcions interessants poden ser els vinils específics per al terra, que impacten també molt muntats:

Vinil per al terra

Altres opcions de decoració per a habitacions juvenils poden ser l'elaboració d'un marc de fotos DIY amb materials reciclats que permeten també personalització per part de l'infant/adolescent, o amb els teus viatges. O també per exemple us expliquem com fer un atrapasomnis manualitat.




Entrades populars d'aquest blog

Com estalviar en la factura del gas

Manualitats puntes de coixí